MIGRERA TILL OFFICE 365

Vi flyttar allt från filer till hela SharePoint-lösningar till Microsoft Office 365 och anpassar struktur, behörigheter, konfiguration och applikationer så att du får en fungerande lösning i SharePoint Online

När ni har bestämt er för att flytta er befintliga SharePoint-lösning till Microsoft Office 365 återstår en hel del arbete med att utföra flytten. Med den här tjänsten tar vi hand om flytten av all information och säkerställer att lösningen fungerar i SharePoint Online. Vi flyttar allt från filer på en filserver till hela SharePoint-lösningar som innehåller anpassade applikationer.

BESKRIVNING AV TJÄNSTEN - MIGRERA TILL OFFICE 365 OCH SHAREPOINT ONLINE

Analys av nuläge och målmiljö: Analys av er befintliga SharePoint lösning och er målmiljö

Migreringsdesign: Utredning och beslut för hur olika applikationer, behörigheter och innehåll ska hanteras och struktureras i den nya miljön.

Proof Of Concept: Avgränsad migrering utförs för att lära mer om ev. hinder och utmaningar

Migreringsplan: En plan som visar i detalj hur migreringen ska utföras och i vilken ordning.

Migrering:  Automatisering av migreringsarbetet med ledande verktyg på marknaden. Möjliggör att flytta på kort tid men även att flytta en del av den befintliga miljön åt gången och genomföra flytten på ett agilt sätt.

Leveranstid för tjänsten:  Är beroende av storlek på företag och komplexitet. Migreringsplanen visar när migrering kan vara klart.

Pris: Begär offert
Förfrågan migreringstjänst sharepoint 

Tycker du att det här är ett erbjudande som kan skapa affärsnytta åt andra? Dela gärna sidan i sociala medier!